Så kom dagen endelig hvor jeg skal rejse rundt i Norge med min bedste veninde fra USA. Vi har ikke set hinanden siden halloween 2013, hvor jeg besøgte hende på Hendrix College, hvor vi mødtes, så jeg glæder mig helt vildt til at se hende! Jeg vil prøve at opdatere herinde så meget som muligt, men ellers kan I altid følge vores rejse på Instagram, samt forhåbentligt ovre på Youtube, hvor jeg vil prøve at uploade et par vlogs undervejs.

Hvis I har tips til København, Oslo, Bergen eller Stavanger, så smid dem endelig i min retning! (:

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

6 comments

 1. Comment by Camilla

  Camilla Reply 3. juni 2015 at 16:21

  Vi var afsted i godt to uger (:

 2. Comment by Camilla

  Camilla Reply 3. juni 2015 at 16:22

  Mange tak skal du have (:

 3. Comment by Camilla

  Camilla Reply 3. juni 2015 at 16:22

  Mange tak! (:

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go top