BILLEDER FRA MIT 2014

31. december 2014

Ville lige checke ind her på falderebet med nogle billeder fra mit 2014.
Dette år har for mig været lidt af en rutsjebane.  Har i år sagt farvel til to vigtige personer i mit liv, nemlig min bedstefar og min onkel, som døde med kun en måneds mellemrum, og som har været rigtig hårdt for min familie. Har samtidig haft nogle fantastiske oplevelser både herhjemme, men også i Frankrig, Italien og Kina. Fik færdiggjordt min bachelor i Engelsk og International Virksomhedskommunikation, og fortsatte på kandidaten af samme navn, hvilket jeg har haft travlt med siden september.

Håber I får en rigtig dejlig begyndelse på det nye år, min skal tilbringes med min familie og venner, helt stille og roligt.

Godt nytår!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

2 comments

 1. Comment by Kathrine Stork

  Kathrine Stork Reply 7. februar 2015 at 9:04

  Tak for din fine besked på min side … Jeg kunne ikke lade være med at tage et kig rundt på din også 🙂
  SÅ fin – og nogle vildt lækre billeder! Det er ikke sidste gang, jeg kommer forbi 🙂

  – Kathrine

  http://storkebid.dk

 2. Comment by Camilla

  Camilla Reply 7. februar 2015 at 19:18

  Hvor er du sød (:

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top