Øv, hvor er tiden gået hurtigt i Kina! Ankom til Beijing i går kl 8 om morgenen, efter at have kørt i nattoget i 13 timer! En oplevelse, som planlæggerne åbentbart også syntes, vi skulle have. Jeg kunne nu godt have været foruden. Var så træt hele dagen i går, men ville simpelthen ikke spilde min sidste dag i Kina. Så tog hjem på mit værelse, pakkede om, tog et bad, og smuttede over til min yndlings spisested på den anden side af vejen, hvor jeg fik en kæmpe portion baozi. 

 
 
Efter det stod den på et sidste besøg på silkemarkedet, hvor jeg fik brugt mine sidste kontanter og spiste froyo med nogle søde piger. Aftenen blev brugt på farvelmiddag med vores dejlige gruppe, efterfulgt af min sidste billige øl, før jeg tog taxaen ud til lufthavnen. 

 

 

 

 

 

 
Lufthavnen i Beijing var virkeligt ét stort kaos, og til trods for at jeg ankom hele 3 timer før, endte det med at jeg måtte spørge folk om jeg måtte komme forrest i køen, for så derefter at løbe direkte til flyet. Ikke ligefrem den måde, jeg havde forventet at tilbringe min tid i lufthavnen. Men jeg er hjemme nu med bagagen fuld af en masse indkøb og en fantastisk oplevelse rigere. 

 

 

 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg Cammi.DK på de sociale medier!
FØLG CAMMI.DK PÅ

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

About

Hej, jeg er Camilla – udlandsdansker, makeupsamler, rejsefanatiker og selverklæret Amsterdam-ekspert

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Go top