VIDEO: SHANGHAI&SUZHOU VLOG

Så fik jeg endelig tid til at samle lidt klips fra første del af Kinarejsen sammen til en video. Jeg er stadig meget ny i det med youtube, så har stadig en masse at lære. Men jeg håber, I nyder den, og kom gerne med konstruktiv kritik. 
Husk endelig at like og subscribe - det ville betyde uendeligt meget for mig! 

//English recap: I finally managed to put together a few clips from the first part of our China trip and made a little video to share with y'all. Please remember that I'm still really new in the world of Youtube and I still have a lot to learn. Constructive criticism is more than appreciated. 
Don't forget to like and subscribe - that would mean the world to me!


Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

5 kommentarer:

 1. Super VLOG Cammi :)
  Tak for du deler jeres oplevelser, hvor må det være en oplevelse uden lige....
  Vil blot huske dig på det der copyright med musik, jeg selv glemte alt om det i starten og måtte slette mine videoer, så jeg ikke fik en over næsen....

  Glæder mig til at se mere og flere vlogs fra dig :)

  - Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Louise (:
   Faktisk er reglerne blevet lavet om på youtube for et par år siden med hensyn til copyright, så man godt kan gøre brug af "rigtige" sange, så længe man ikke tager penge for det - hvilket jeg ikke gør (:
   https://www.youtube.com/audiolibrary/ad_supported_music

   Slet
 2. the views from that building, gorgeous!!

  I see lots and lots of food :p you are doing it right!!

  Pam xo/ Pam Scalfi♥

  SvarSlet
 3. Fin video -er meget misundelig på det badekar på jeres hotelværelse. Det må have været fantastisk at ligge og kigge udover byen (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet

Instagram