THROWBACK // 1 YEAR AGO

Hej folkens! Der har godt nok været stille herinde i denne uge, og med god grund. Har arbejdet hver dag til og med i dag, da jeg har været ansvarlig for at få en lille Matas outlet op at køre i min hjemby denne weekend. Derudover har jeg været en del sammen med familien, hvor jeg har fået sagt de sidste på gensyn, før vi kører mod Frankrig på onsdag. Og i dag er jeg så småt begyndt at pakke til knap 5 måneder i én kuffert. 
Derfor ville jeg lige checke kort ind med et lille tilbageblik på august sidste år. For præcis ét år siden blev jeg og Ollie nemlig genforenet i Nice, efter at have være adskilt i 225 dage. Det blev fejret med en tre ugers rundtur til Toscana, Venedig og selvfølgelig familiebesøg i alperne og i Nice, hvor vi har en lejlighed hos Ollie's bedsteforældre. 
 {Venice}
  {Venice}
 {Venice}
 {Florence}
 {Pisa}
 {Our house in Tuscany}
  {Siena}
  {Siena}
 {Terme di Saturnia}
  {Lake Garda}
  {Lake Garda}
  {Mont Blanc}
  {My favorite Frenchies introducing to the night life in Grenoble}
 {Gorges du Verdon}
  {Nice}
  {Nice}
__________________________________________________________________________________________________________________
 English recap: Hey guys! I've been quite busy this week setting up and running a little makeup outlet in my hometown, so that explains my absence. Apart from that I've also been busy saying the last goodbyes to my family and friends, before we leave for France Wednesday morning. So today I thought I'd just check in with a little throwback to August last year when Ollie and travelled to Tuscany, Venice, and of course visited Ollie's family in the Alpes and in Nice. 
Hope you're having a great Sunday! (:
Follow

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

4 kommentarer:

 1. Wauw, for nogle smukke billeder. Det ser bare helt fantastisk ud, men det skal det vidst også være, hvis man har været adskilt så længe. Fy for pokker! Godt I snart skal ses igen (:

  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
 2. Sikke en masse super smukke billeder!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare fuldstændig fantastisk ud! Jeg håber du havde en dejlig ferie! :)

  annamatildehv.blogspot.dk

  SvarSlet

Instagram