A TRAVEL MUST HAVE #2 // POWERBANK


Så er det tid til endnu et travel must have, før Kina eventyret begynder i næste uge(!).
Efter at have læst en anbefaling ovre hos Christina, klikkede jeg med det samme ovenstående powerbanks hjem fra ebay til Ollie og jeg. Og jeg har ikke fortrudt et sekund! Jeg havde oprindeligt haft kigget på en lignende udgave til 400kr, men til de sølle 95kr inkl. porto, som disse kostede, så var valget ikke så svært, og så er der tilmed plads i budgettet til lidt mere shopping i Kina :P Og så er denne tilmed ret fin, og kan lade min iPhone op 3-5 gange. Meget praktisk, når man befinder sig i Kina, og pludselig har brug for telefonen til at finde vej. I kan finde power banken her.

Vi kører som bekendt mod Frankrig og Ollie onsdag morgen, så min dag er gået med pakning, forberedelse af blogindlæg, samt en lang gåtur i skoven, hvor jeg bor. I morgen står den på frisør, og indkøb af gaver og souvenirs til Ollie's familie og mine medarbejdere og roommate i Hong Kong. Hvad har I lavet på denne fine mandag?
__________________________________________________________________________________________________________________
English recap: Today it's time for another travel must have, before the China adventure begins next week. This time I'd like to share an Ebay tip that I found on Christina's blog. I've been looking for the perfect power bank for a while, so when I found this one, I couldn't resist getting one for Ollie and I. 
You can find the power bank right here
My parents and I are leaving for France and Ollie Wednesday morning, so today I've been packing a bit and planning a few blogposts, and tomorrow I'm gonna get a haircut and buy a few presents and souvenirs to bring Ollie's parents and my colleagues and roommate in Hong Kong. Hope y'all are having a great Monday! 

Follow

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

6 kommentarer:

 1. Jeg havde engang en, men den opladte elendigt. Kunne godt være, at den her skulle have en chance :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes i hvert fald at denne her er super god (:

   Slet
 2. Bum ja, så fortrød man måske lige pludselig alligevel en anelse, at man "bare" snuppede en af dem fra VOLT med hjem fra Roskilde. Det kunne jo være gjort meget billigere, haha xD

  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, meget billigere! Er godt nok glad for at jeg ikke købte den, jeg havde set på til 400kr (:

   Slet
 3. Jeg synes, designet er super elegant. Sådan en står helt sikkert på min wish-list ;-)
  - Ha' en god aften!

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
 4. En powerbank er helt sikkert en del af en standard Kina-survival-pakke ;)
  ALLE render rundt med en i tasken (var i hvert fald min oplevelse, da jeg var der sidst)

  SvarSlet

Instagram