A FEW DENMARK SNAPS

Lidt snapshots fra mine sidste dage i Danmark, som blev brugt på hygge med familie og venner.


I dag har vi forberedt lidt til Kina turen, og om lidt kører vi over til Ollie's far og stedmor, hvor vi skal have lækker mad.
__________________________________________________________________________________________________________________
English recap: A few of the last picks I took back in Denmark. 

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle SMUKKE billeder! Især det øverste med lavendelerne. Hold da op - wauw (:

  // www.moonlitmadness.dk

  SvarSlet
 2. Vildt flotte billeder, jeg kommer helt i sommerstemning! :)

  annamatildehv.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Uha, hvor er det bare nogle lækre billeder :D
  Elsker simpelthen bare Danmark om sommeren :)

  http://camillajulie.looklab.dk/

  SvarSlet
 4. Super smukke billeder!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 5. great shots :D

  I've never been to Denmark!

  Pam xo/ Pam Scalfi♥

  SvarSlet
 6. SV(Antelope Canyon): Tak Camilla! Northern Arizona University var simpelthen et fryd for øjet. Campus var så fin og det virkede som om, at der var masser af liv i området - for ikke tale om den skønne natur, der er lå et stenkast fra Flagstaff centrum :) Hvor endte du egentlig med at studere?

  Kan I øvrigt se at du snart drager mod Kina, spændende :D Af de steder du nævnte, var jeg kun i Guilin - og det var sindssygt smukt. Det regnede en del, så jeg fik ikke lige så meget ud af mine dage dér, som jeg håbede, men der er i hvertfald masser af mulighed for at nyde flot natur. Jeg har skrevet lidt om mine dage dér, som du kan finde på bloggen. Men i bund og grund handler det bare om at få lejet nogle cykler og så få set sig lidt omkring :)

  Ps. Hvis du efter din tur stadig er interesseret i at udforske mere af Kina, og især Yunnan området, så hiv lige fat i mig!
  Pps. GOD TURR!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg endte med at læse i Arkansas. Ikke helt den samme smukke natur som i Arizona, men selve skolen kunne ikke have været bedre (:
   Jeg glæder mig også utroligt meget til Guilin, så vil helt sikkert lige få kigget nærmere på dine indlæg derfra. Håber på at kunne besøge Kina, mens jeg er i Hong Kong i efteråret, så Yunnan kommer helt sikkert på min bucketlist (:

   Slet
  2. Hov, det fik jeg vist ikke skrevet helt korrekt. Jeg har endnu ikke været i Yunnan, men vil så så så gerne - det var derfor, at du skulle hive fat i mig :P Men hvis du allerede tager afsted til efteråret, så når jeg det vist ikke. Men spændende med Hong Kong! Skal du arbejde/studere dér?

   Slet

Instagram