VIDEO: SCANDI ADVENTURES!

Så blev det endelig muligt at få kortet 40 minutters klip ned til en 5 minutters video. Og dermed kan jeg nu præsentere jer for min første video på min youtube kanal. Hvis I synes om det, vil jeg helt sikkert lave mere, især fra min tur til Hong Kong om lidt. Kom endelig med noget konstruktiv kritik. Det er som sagt min første video, så jeg har en del at lære (: 
Hvis I har en youtube kanal, så del den endelig! 

_________________________________________________________________________________________________________________
English recap: My first youtube video has finally arrived! I hope y'all enjoy it. If you have a channel yourself, then please let me know. I'm looking for some new channels to follow (: 

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

6 kommentarer:

 1. Hvor fint at du har fået dine klip samlet i en lille video :) Det er altid hyggeligt med levende billeder. Jeg var specielt betaget af Preikestolen!!! - hvor er det bare et vildt sted!! Det slår sgu lidt udsigten fra toppen af Himmelbjerget, haha. Tidligere har vi også lavet videoer til bloggen, når vi havde været ude at rejse. Det tager virkelig tid at se alle klippene igennem, cutte og klistre, finde musik og få det hele til at ligne noget, man selv er tilfreds med :P Konstruktiv kritik? Uhmm... har ikke lige nogle kloge ord. Hvad med mere on screen tid til dig selv? XD

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din kommentar Michelle (: Kan i hvert fald anbefale jer at komme forbi Preikestolen, når I skal til Norge. Så fantastisk! Haha, vil tage din kritik til mig. Havde også tænkt at jeg ville lave mere vlogging agtige videoer, når turen går til Kina og Hong Kong, så der vil man kunne se lidt mere til mig (;

   Slet
 2. Haha, jeg kunne ikke lade være med at grine lidt af klippet med den marcherende flok som du havde speeded op i starten :D Det så sjovt ud!
  Og bliv endelig ved med videoerne. Jeg synes selv det er hyggeligt at se videoer fra forskellige destinationer fremfor kun billeder. Det gør lige noget ekstra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, de er så søde :P Tænker også at der vil komme nogle Kina videoer ind, når den tid kommer (:

   Slet

Instagram