1 MÅNED

I dag er det allerede én måned siden, at jeg stod i lufthavnen og skulle sige farvel til Ollie, som skulle hjem til Frankrig. Det var utroligt hårdt efter at have haft ham heroppe i over 7 måneder, men utroligt nok har jeg det faktisk fint. Grunden til det tror jeg nu mest af alt er en blanding af, at jeg nok ikke har indset, at han ikke bare er en lille køretur væk, plus at jeg har haft utroligt travlt med arbejde og Kina planlægning. Heldigvis er der nu kun 19 dage til at jeg igen er i Frankrig hos ham og 23 dage til at vi starter vores Kina eventyr. But who's counting? :P 
_________________________________________________________________________________________________________________
English recap: Today it's already been one month since I had to say goodbye to my Frenchie, who had to go home after spending 7 months with me in Denmark. Weirdly enough, I actually haven't been feeling too bad the past month, probably because I've been super busy with work, plus I guess I haven't really realised yet that he's not just a short drive away anymore. Luckily, in only 19 days I'm finally back in France, and in 23 days our China adventures begin. But who's counting? :P 

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

1 kommentar:

  1. Kan godt forstå at du glæder dig til at se ham igen ;)

    SvarSlet

Instagram