1 MÅNED!


Ja, som overskriften siger, er der i dag kun én måned til at jeg igen befinder mig i Grenoble hos Ollie igen. Og jeg glæder mig så meget! Selvom der kun er gået et par uger siden sidst, jeg så ham, så er det alligevel hårdt at være adskilt, især efter at vi havde vænnet os til, at han boede heroppe.
Heldigvis går tiden okay hurtigt, eftersom jeg har travlt med arbejde og planlægning af Kina og Hong Kong.
Jeg håber, I har fået en god start på ugen! (:
_________________________________________________________________________________________________________________
English recap: In exactly one month I'll finally get to visit Ollie in Grenoble again. Time can't go fast enough! (:

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt forstå at du glæder dig! Hav en god tur, når måneden er gået :)

    JULiE // juliejakobsen.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Håber du ligger en masse billeder ind, for det lyder til at blive en spændende rejse :)

    SvarSlet

Instagram