WHAT I'VE LEARNED FROM BEING IN A LONG DISTANCE RELATIONSHIP


For præcis en uge siden stod jeg i lufthavnen og skulle sige farvel til Ollie endnu en gang. Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er 7 måneder siden, at jeg hentede min kære franskmand i lufthavnen på en kold novemberdag. Dermed begynder endnu en periode med lang distance forhold, og i den anledning tænkte jeg at jeg ville lave et indlæg med nogle ting, jeg har lært ved at være i et langdistanceforhold, en lille oversigt over fordele og ulemper om man vil. Dette er noget, jeg bliver spurgt meget indtil stort set hver dag, både på bloggen, men også i den "virkelige" verden, så måske jeg kan få svare på nogle af de spørgsmål med dette indlæg

+
Man værdsætter den tid, man har med hinanden, og frem for at skændes, er det som at være nyforelsket hver gang man mødes i lufthavnen.
Man har fundet et menneske, som man ser en fremtid i, på trods af afstanden
Når man er hver for sig har man mulighed for at fokusere 100% på studier, job, venner og frem for alt sig selv, mens man fokuserer 100% på sin partner, når man er sammen
Man behøver ikke at have dårlig samvittighed over ikke at barbere ben i over en måned (let's be real, hvis jeg kan, holdt jeg mig udelukkende til at gøre det de par uger, der er sommer i Danmark)

-
Uanset hvor meget man prøver at få langdistanceforhold til at lyde som en god ting, så er det virkeligt pisse hårdt, og hver dag er en kamp for at få det til at køre. Og lad ingen bilde jer det modsatte ind!
Selvom jeg godt nok før skrev, at savn var en god ting, så er det helt sikkert også det værste
Man mangler nærhed. Så meget som et kram betyder alt
Når man er studerende og har en kæreste i Frankrig (og ikke Paris, hvortil billetterne er billige), så er penge også et kæmpe minus!
Skype! Selvom det er rart at kommunikere på anden måde end med brev, så hader jeg Skype overalt på jorden! Skidtet virker jo aldrig!
Det er svært at være en del af hinandens liv. Sådan rigtigt. Alt fra de små ting som en tur til købmanden til når man modtager sit eksamensbevis foregår de fleste af gangene uden den anden person


Ha, det endte måske med at blive en smule deprimerende. Måske jeg skulle have startet med minusserne i stedet. Men helt ærligt, så er langdistanceforhold utroligt hårdt, og hvis ikke det var fordi jeg så mig selv tilbringe resten af mit liv med Ollie, så ville jeg gøre alt for at undgå det. 
Andre derude, der også er i et langdistanceforhold og som vil tilføje noget på listen? (:

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

4 kommentarer:

 1. Pueha, kan kun forestille mig hvor hårdt det må være =/ Hvordan mødte dig og din kæreste egentlig hinanden? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så hårdt!
   Vi mødtes for 2,5 år siden, da vi begge læste på samme college i USA (:

   Slet
 2. Langdistance er bare svært. Jeg har selv været i sådan et forhold og det var noget af det sværeste. Man værdsætter bare hinanden på en hel anden måde. Men i er pisse seje, og håber det bedste for jer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lort. Glæder mig til det er ovre!
   Tak søde (:

   Slet

Instagram