HJEMME IGEN!


Nå, men det der med at planlægge indlæg til mens jeg var ude at rejse blev ikke til noget, så her kommer lige lidt lyd fra mig for første gang i 3 uger! Det eneste jeg vil sige om turen for nu er, at den har været helt fantastisk, og at I helt sikkert vil høre mere om den de kommende dage. Indtil da kan I få et lille indtryk af hvad jeg blandt andet har lavet i ovenstående billede.

Nu står den på fejring af at jeg har afleveret min sidste eksamen før den står på sommerferie. God aften til jer, der stadig er med derude! (:

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

1 kommentar:

  1. Tillykke med den sidste eksamen - Og spændende med flere rejseberetninger i vente. :)

    SvarSlet

Instagram