INSTAGRAM LATELY


Jeg er begyndt at blive meget aktiv på Instagram igen, så ville lige vise jer de ting, jeg har delt derinde på det seneste. Husk at I kan følge mig på Instagram @cammiriis!

Oh, hvad synes i forresten om den nye header? Ja, jeg ved godt, at jeg laver meget om i udseendet herinde, men jeg synes ligeså stille at jeg får det drejet over på noget, der reflekterer mig og bloggens indhold rigtigt fint. 

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

10 kommentarer:

 1. Jeg elsker Instagram - der er så meget inspiration :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare den bedste tidsfordriv (:

   Slet
 2. Elsker IG og følger dig da også :)

  / Liselotte

  SvarSlet
 3. Sikke en masse fine billeder!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 4. Instagram er jo den ultimative livsnyder-app. Jeg får altid lyst til at udvide mit liv og opleve en masse, når jeg tøffer rundt derinde (:

  Den er super fin den nye header - det er bare drønærgerligt at nogle af ikonerne bliver en smule pixelerede?

  // www.moonlitmadenss.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, arbejder lidt på at få dem til at blive mere skarpe (:

   Slet
 5. Åh, får så meget lyst til et besøg på Penny lane <3

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Penny Lane er virkelig det bedste! (:

   Slet
 6. Hvor hyggelige billeder :D
  Er da lige begyndt at følge dig på insta, det er nu så hyggeligt!

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet

Instagram