I DAG!

Så kom dagen endelig hvor jeg skal rejse rundt i Norge med min bedste veninde fra USA. Vi har ikke set hinanden siden halloween 2013, hvor jeg besøgte hende på Hendrix College, hvor vi mødtes, så jeg glæder mig helt vildt til at se hende! Jeg vil prøve at opdatere herinde så meget som muligt, men ellers kan I altid følge vores rejse på Instagram, samt forhåbentligt ovre på Youtube, hvor jeg vil prøve at uploade et par vlogs undervejs.

Hvis I har tips til København, Oslo, Bergen eller Stavanger, så smid dem endelig i min retning! (:

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

6 kommentarer:

 1. Det lyder virkelig spændende! hvor længe skal i være afsted?  | Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.blogbycc.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var afsted i godt to uger (:

   Slet
 2. Uha, hvor lyder det som en spændende tur :D Nyd det, og pas på jer selv :)

  http://camillajulie.dk

  SvarSlet
 3. Det lyder SÅ spændende en tur, pas nu på jer selv og HYG jer!

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet

Instagram