TIPS SØGES...

Jeg er så heldig at få besøg af min bedste veninde fra USA i slutningen af maj. I den forbindelse har vi planlagt en lille rundrejse til henholdvis Bergen, Oslo og København. Det er så der I kommer ind i billedet! Vi har planlagt at skulle vandre i Stavanger en enkelt dag, men ellers er vores program helt tomt. Så hvis I har nogle tips til ting, vi skal se, steder vi skal spise, gode butikker, ALT, så kom med dem!

I må have en god solskinsdag! 

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare super hyggeligt!! :)
  Jeg kan desværre ikke hjælpe med nogle tips - men rigtig god tur!

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
 2. Dyrehaven, Christianshavn/Nyhavn og Tivoli er da næsten et must i København (Ja okay, Dyrehaven er teknisk set ikke København, men stadig ...)

  SvarSlet
 3. Jeg kan desværre ikke komme med nogen tips, da jeg ikke har været nogen af stederne så meget, men det lyder rigtig hyggeligt! Hav en god tur (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet

Instagram