TIPS SØGES...

Jeg er så heldig at få besøg af min bedste veninde fra USA i slutningen af maj. I den forbindelse har vi planlagt en lille rundrejse til henholdvis Bergen, Oslo og København. Det er så der I kommer ind i billedet! Vi har planlagt at skulle vandre i Stavanger en enkelt dag, men ellers er vores program helt tomt. Så hvis I har nogle tips til ting, vi skal se, steder vi skal spise, gode butikker, ALT, så kom med dem!

I må have en god solskinsdag! 

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare super hyggeligt!! :)
  Jeg kan desværre ikke hjælpe med nogle tips - men rigtig god tur!

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
 2. Dyrehaven, Christianshavn/Nyhavn og Tivoli er da næsten et must i København (Ja okay, Dyrehaven er teknisk set ikke København, men stadig ...)

  SvarSlet
 3. Jeg kan desværre ikke komme med nogen tips, da jeg ikke har været nogen af stederne så meget, men det lyder rigtig hyggeligt! Hav en god tur (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet

Instagram