FLYTTEROD


Nå, jeg skylder jer vist en lille forklaring på den larmende stilhed herinde over de sidste par uger. Pt er jeg nemlig i fuld gang at begynde på mine små fremtidsplaner, som jeg luftede for jer for lidt tid siden. I mandags modtog jeg nemlig et opkald fra dem, der ejer min lejlighed med besked om at de, som var inde at se på den i søndags vil være klar til at overtage den fra den 1. april. Det betyder så, at jeg skal være ude i næste uge!

Derfor har denne uge stået på intensiv nedpakning af min lejlighed igennem fire år. Wauw, hvor er det bare uoverskueligt at skulle tage stilling til hvad jeg skal have med hjem til henholdsvis Ollie hvor jeg skal bo på deltid indtil sommer, hvor han rejser hjem til Frankrig, hos mine forældre som skal være min base før og efter praktik, samt hvad jeg vil have med mig til udlandet, og når jeg kommer ud på den anden side om cirka 3-4 år. Heldigvis er vi ved at se en ende på det. Mit værelse hos mine forældre er så småt ved at ligne noget, man kan bo i, vi kører i weekenden ned til Ollie med de ting jeg har brug for dernede, og i næste uge begynder vi på maling af lejligheden.

Nu vil jeg sætte mig i mit nyindrettede læsehjørne hos mine forældre med en god bog og en kop the, før endnu en travl dag i morgen. God aften til jer derude! 

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

1 kommentar:

  1. Hvor lyder det spændende med udlandsophold! Jeg glæder mig til at følge med fra sidelinjen :) Selv har jeg opbrugt alle de muligheder jeg havde for udveksling på noget andet, da det passede bedre med mine fremtidsplaner - det passede dog bestemt ikke med min rejselyst og udlængsel ;) Men så må jeg få tilfredsstillet det på en anden måde. Forhåbentlig snart!

    SvarSlet

Instagram