FARVEL AALBORG


På denne tid i sidste uge lukkede jeg døren for sidste gang til min elskede lejlighed igennem de sidste 4 år. 4 år med både gode og dårlige minder. Nu er det blevet tid til at starte på et nyt kapitel, og til at starte med vil jeg befinde mig i Esbjerg, hvor jeg vil nyde at kunne bo sammen med min kære franskmand indtil juni, hvor han rejser tilbage til Frankrig. Hvad der sker derefter kan kun tiden vise...

Jeg håber, I nyder jeres weekend. Min dag har stået på kærestehygge i form af lidt shopping i Århus. 


Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram