LIDT OM FREMTIDSDRØMME OG -PLANER


En af mine største drømme, som jeg har haft lige siden jeg var helt lille, har været at leve i udlandet i en årrække. Især USA har stået på min ønskeliste så længe, jeg kan huske, og denne drøm blev opfyldt, da jeg tog et semester på Hendrix College i 2013. Èt semester var nu ikke nok for mig, så derfor er jeg faktisk lige nu i gang med at planlægge at skulle tage en kandidat derovre, når jeg er færdig med at læse herhjemme næste år. Inden da har jeg dog et praktikophold, som skal klares, og også her vil jeg rigtig gerne til udlandet, allerhelst Kina. Sidste år specaliserede jeg mig i kinesiske områdestudier, så det kunne være rigtigt fedt at kunne få brugt noget af det, jeg har lært.

Netop dét er en af grundene til at jeg startede bloggen op sidste år. Både for mig selv, så jeg kan kigge tilbage på de oplevelser, jeg har haft og mine tanker omkring dem, men også som inspiration til andre, som går med lignende drømme. Jeg synes nemlig selv det har været svært at finde andre i blogland eller på internettet generelt, som har delt ud af deres oplevelser omkring deres oplevelser med studier og praktik i udlandet, så det vil jeg gerne lave om på!

Hvis I kender til nogen, eller selv har haft oplevelser som disse, så del endelig! Leder altid efter inspiration til mine egne rejser (:

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

16 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at læse mere om det. Det lyder så spændende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at kunne dele mere omkring det! (:

   Slet
 2. Hold nu op, det lyder jo bare mega spændende! Så vildt, hvis det kan få det hele til at gå op i en større enhed. Vil glæde mig til at følge med (:

  Hvad er det du studerer, om man må spørge?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kæmper godt nok også for at kunne få det til at fungere. Glæder mig til at kunne dele alt omkring det herinde.
   Jeg læser lige nu en kandidat i International Virksomhedskommunikation (:

   Slet
  2. Ej hvor sjovt! Jeg er selv i gang med mit fjerde semester i BA'en på selv samme studie (:

   Slet
 3. Det lyder virkelig spændende! Vil aldrig selv turde at tage afsted, jeg vil få for meget hjemve :D hehe. ''

  Cathrine
  //tiiner.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nej jeg synes nu også det er svært at være væk fra dem herhjemme. Men vil nu heller ikke være oplevelsen foruden. Heldigvis er vi så super heldige med skype, facebook osv., så ens familie og venner er aldrig mere end et kald væk (:

   Slet
 4. Wow, det lyder jo vildt spændende. Gid jeg selv havde modet til at gøre det! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror bare det handler om at springe ud i det (:

   Slet
 5. Godmorgen Camilla.

  Tak for din kommentar på bloggen i går - Det varmede mit hjerte.
  Det lyder spændende og studie og praktik i udlandet. alt held og lykke med på din vej i fremtiden ;)

  SvarSlet
 6. Det lyder meget spændende med dine planer og det du via dit studie allerede har været igennem.
  God baggrund for at opstarte din blog :-)

  Og jeg vil da følge din udvikling og dine ophold i udlandet.
  Meget flotte billeder du har lagt op.

  Selv er jeg jo syg med kræft og knoglerne er gået i stykker pga. behandlingen, så jeg kan ikke selv lige rejse.

  Min mor var som du frisk på udlandet da hun var ung. Hun var lærer uddannet og har arbejdet i Mocambique, Portugal og Grækenland. Siden har jeg rejst meget sammen med mine forældre som barn og teenager.
  Vi har også boet lidt på Færøerne og på Malta :-)

  Jeg synes kun du skal hoppe ud i det, men stadig passe godt på dig selv, der findes mange tosser rundt om.
  Pøj pøj fra Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria, dejligt at du vil følge med.
   Rigtigt øv, at du selv ikke kan rejse på nuværende tidspunkt, men du (og din mor) har da virkelig været rund omkring allerede! (:

   Slet
 7. Hvor er du bare sej! Har så meget respekt for at nogle tør tage den chance og bare gøre det! :)
  Jeg er lidt for meget mor-pige, og ville have så svært ved at bo ude så længe.
  Men du skal da bare kaste dig ud i det :)

  http://dreamydelights.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg tror bare det handler om at springe ud i det. Jeg troede også at et semester ville være rigeligt for mig, men man bliver bidt af det (:

   Slet

Instagram