HAPPY PAYDAY!

Jaaa, lønningsdag! 
Jeg har været på en lille virtuel indkøbstur, og har fundet frem til ovenstående, som er udpluk af de ting, jeg godt kunne finde på at bruge mine penge på i marts. 

Denne måned (og generelt dette forår) vil jeg gerne iklæde mig en masse pasteller, blonder og fine prints. Synes simpelthen ikke der er noget finere end at iklæde sig tøj, der matcher foråret som så småt er begyndt at vise sig fra sin bedste side, med solskin og blomster der springer ud. Alt tøjet har jeg fundet hos Esprit, som lige nu har fået de fineste ting ind. Især støvlerne og strikkene er mine personlige favoritter. 
Jeg har egentlig ikke begivet mig ind i en Esprit butik herhjemme i en del år, men kun når jeg har været på besøg hos Ollie. Wauw, jeg blev overrasket over det udvalg, jeg fandt, da jeg gik ind på deres hjemmeside. Jeg har altid forbundet mærket med tøj til mødre og børn, men de havde faktisk utroligt mange ting, som jeg godt kunne se flytte ind i mit klædeskab, og det ovenstående er kun et meget lille udpluk af det, jeg blev fristet til at købe. 

Udover at skifte lidt ud i min garderobe til at matche den nye sæson, har jeg fundet lidt lækre sager til min makeup pung, både nyheder og et par klassikere. Jeg har før udtrykt min kærlighed for Lancôme’s forårslook, så derfor er lakkerne derfra selvfølgelig på min ønskeliste. Derudover er der en fin blanding af pasteller til læber, øjne og kinder, og selvfølgelig også den nye See By Chloé’s nye duft Si Belle, som er den lækreste blomsterduft. 

Hvilke ting vil I gerne købe denne måned? Er I også begyndt at have forårsfornemmelser? 
Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

5 kommentarer:

 1. Er vild med farverne på tøjet, specielt striktrøjerne og skjorten oppe i venstre hjørne. Det bliver dejligt med noget forår snart! :-)
  God weekend ♥

  www.amaliefernande.dk

  SvarSlet
 2. Det er nogle lækre ting man kunne bruge alle sine penge på ;)

  SvarSlet
 3. Super lækre sager! :-)

  Kig meget gerne forbi ♥ -
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare nogle virkelig fine ting! Er helt vild med de brune støvler - hvor er de fra? :)
  - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 5. De er faktisk også fra Esprit. De er nemlig så fine (:

  SvarSlet

Instagram