NEW IN: LOKAI BRACELET


Ville lige vise jer denne fine gave, som jeg fik af Ollie da klokken slog 12 nytårsaften. Armbåndet er et lokai bracelet, og den indeholder materiale fra det højeste og det dybeste sted i verdenen. Den hvide perle indeholder vand fra Mt. Everest, og skal minde dig om at være ydmyg, når du er på dit højeste. Den sorte perle indeholder mudder fra det Døde Hav, og skal minde én om at holde håbet højt, når man er på sit laveste.

Synes selv, at meningen med armbåndet er super fint, og Ollie gav mig det i håb om at det kan bidrage mig med en bedre balance i det nye år, hvilket jeg synes er en rigtig fin tanke. Armbåndet kan findes her, og 10% af overskuddet går til velgørenhed.


Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram