LONDON BEAUTY BUYS
Ovenstående er de beauty relaterede ting, som jeg endte med at have med mig hjem fra London. Havde egentlig regnet med at jeg ville have købt langt mere end dette, men jeg syntes umiddelbart ikke at udvalget så overvældende, og priserne det samme. Måske jeg bare ikke kom de rigtige steder? 
Anyhow, jeg trængte til at få fornyet min samling af makeup tasker, så valget faldt på ovenstående, som youtuber og blogger Zoella har designet. Følger hende egentlig ikke slavisk, men jeg syntes at designet var rigtigt fint, og så støtter jeg meget gerne op om initiativer fra bloggere og youtubere. 
Derudover har jeg længe gerne ville prøve flere produkter fra Benefit, hvorfor jeg endte med at købe deres juleæske med deres mest solgte produkter, nemlig deres Hoola bronzer, the Porefessional, Benetint og they're Real mascara. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om alle produkter, så jeg glæder mig rigtig meget til at få taget dem i brug. 

Har I prøvet produkter fra Benefit, og hvilken er jeres favorit? 

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

7 kommentarer:

 1. Jeg har selv The Porefessional. Jeg er helt vild med primeren. Dog supplere jeg engamg imellem med en fra Garnier, for ikke at bruge for meget af den. Men den er rigtig lækker i konsistensen og nem, at påføre, og så meget skal man ikke bruge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til at bruge den! (:

   Slet
 2. Sikke nogle lækre ting du har fået købt! :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 3. Jeg har faktisk netop købt en rejse til kæresten og jeg, som går mod London her om et par uger :-)) Jeg vil da lige se de sidste par indlæg i gennem og lade mig inspirere lidt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor lækkert. Meget heldig kæreste, du har. Håber du kan finde noget inspiration, London er en fantastisk by! (:

   Slet
 4. Jeg ELSKER deres primer, POREfessionals. Jeg er også fan af deres BADgal mascara, og har prøvet They're Real men var ikke meget fan af den. Men, Benefit er bare luksus! :D

  SvarSlet

Instagram