HELLO 2015


Håber I havde en god begyndelse på det nye år. Jeg havde en rigtig god aften med familie og venner, og selvfølgelig Ollie.

Personligt går jeg ikke særlig meget op i egentlige nytårsfortsætter med skrappe slankekure osv., men laver i stedet en bucketlist for de ting, jeg gerne vil nå i det nye år, ligesom jeg gør i begyndelsen af hver måned. Her er et par af de ting, som jeg har planlagt indtil videre:


2015 Bucketlist:
Fortsætte min sunde livsstil 
Rejse til London med Ollie
Besøge min bedste veninde i USA
Melde mig ind i en lokal løbeklub, og forhåbentlig deltage i et halvmarathon i foråret
Deltage i Mariagerfjord Open Water til August
Finde en praktikplads til efterårssemestret, allerhelst i Kina
Flytte ud af min lejlighed igennem de sidste 4 år
Lav 1 ny ret fra en kogebog hver uge
Være mere aktiv her i blogland, og også begynde at uploade videoer på youtube

Har I sat jer nogle mål for det nye år? 

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram