LONDON?


Så har jeg (ENDELIG) fundet årets julegave til Ollie. Jeg er normalt mest til de mere personlige gaver, frem for tøj, parfumer osv. (som han nu også får lidt af), så I år faldt valget på et par dage i London i starten af januar. Billetter og hotellet er bestilt, så nu skal jeg bare have tjent en masse penge op de sidste dage op til jul.

Det er faktisk min første gang i London, så det er her, I kommer ind i billedet. Vil rigtig gerne have nogle gode idéer til hvad vi skal se, lave, spise, osv. i London. Tager imod alle tips med kyshånd! 

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

2 kommentarer:

 1. Primaaaaaark!!! Tag derind om morgenen når de åbner kl 9, da der er mindst mennesker der. Det er fuldstændig kaotisk senere på dagen. Den ved Marble Arch undergrundsstationen (central line) er helt klart den bedste. Tingene koster ingenting, men overraskende nok, er meget af det virkelig fin kvalitet. Mange af mine ynglings accessories som tasker og støvler er derfra, og de har også meget fedt herretøj! Derudover skal I jo bare vade en masse på oxford street. Du skal helt klart i Boots og Superdrug, nu når du er vild med beauty. Der er jo alle de klassiske turistattraktioner, og i London har de mange guidede busture(i en dobbeltdækker selvfølgelig), og det kan anbefales, især i de kolde måneder :) Dog synes jeg det er meget 'turistet', og personligt kan jeg bedre lide at gå rundt og udforske kvarterer og sidegader, som er mere lokalt.

  I skal helt klart også gå tur i Hyde Park og Kensington Gardens. Der er SÅ pænt, og der er masser af egern som man kan komme helt tæt på. I London er der også en masse fantastiske musicals, og området 'Covent Garden' er fantastisk. Der er masser af liv, og det er virkelig et hyggeligt sted at gå rundt og kigge. Shoppingmæssigt vil jeg også anbefale jer at tage i Westfield der ligger ved Shephards bush undergrunden. Det er et KÆMPE center, hvor de har alt. De har high end butikker, men også alle de klassiske highstreet butikker som H&M, zara, Urban Outfitters, River Island og New look. Det er et dejligt sted at gå, især om aftenen hvor de har længe åbent. Der er også et væld af spisesteder, hvor I kan få alt fra friskpresset juice, burgere, pandekager med nutella og frozen yougurt.

  Jeg skal selv afsted i Februar, og jeg glæder mig! London er verdens bedste by <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh, sødeste Sisse. Tusind tak for de mange gode tips! De bliver alle noteret :*

   Slet

Instagram