BILLEDER FRA MIT 2014

Ville lige checke ind her på falderebet med nogle billeder fra mit 2014.
Dette år har for mig været lidt af en rutsjebane.  Har i år sagt farvel til to vigtige personer i mit liv, nemlig min bedstefar og min onkel, som døde med kun en måneds mellemrum, og som har været rigtig hårdt for min familie. Har samtidig haft nogle fantastiske oplevelser både herhjemme, men også i Frankrig, Italien og Kina. Fik færdiggjordt min bachelor i Engelsk og International Virksomhedskommunikation, og fortsatte på kandidaten af samme navn, hvilket jeg har haft travlt med siden september.

Håber I får en rigtig dejlig begyndelse på det nye år, min skal tilbringes med min familie og venner, helt stille og roligt.

Godt nytår!Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

2 kommentarer:

  1. Tak for din fine besked på min side ... Jeg kunne ikke lade være med at tage et kig rundt på din også :)
    SÅ fin - og nogle vildt lækre billeder! Det er ikke sidste gang, jeg kommer forbi :)

    - Kathrine

    http://storkebid.dk

    SvarSlet

Instagram