NOGET OM TURISTFÆLDER


I dag stod var målet Pisa, hvor vi selvfølgelig skulle se det skæve tårn. Det er første gang, jeg er i Italien, så det var jo selvfølgelig noget, vi skulle have krydset af på vores bucketlist. Men hold nu op, hvor viste det sig at være en stor skuffelse! Tårnet og de andre bygninger var i sig selv fine nok, hvis vi lige ser bort fra de tusindvis af andre mennesker, der også ville have taget et billede ved det. Men det er nu selve byen, jeg er mest skuffet over. Den har virkelig kun det tårn, som det kan være stolt af. Bare det at finde et spisested viste sig at være umuligt, og vi endte med at spise på et lille lurvet sted, som var det eneste i flere kilometers radius fra centrum, og som samtidig tog helt urimelige gebyrer på både bestik, vand fra hanen, service og brød. 
Efter at have slugt vores mad, besluttede vi os for at forlade Pisa, for at køre langs kysten ned til en strand, som vores vært havde fortalt, at andre familier syntes om. Dette viste sig også at være en slem skuffelse. For det første skulle vi betale for parkering, og til trods for at vi kom kun 1 time før prisen blev mere end halveret, skulle vi betale samme pris som hvis vi havde været der hele dagen. Og det var det slet ikke værd. Stranden var fyldt med skrald og mennesker, og jeg fik et øjeblik flashbacks til springbreak i Panama City Beach - ikke godt. 
Vi blev på stranden et par timer, hvorefter vi valgte at køre hjem. 

Overordnet set kan jeg godt lide Italien. Det er et rigtigt smukt land med en fantastisk kultur, men hold nu op hvor kan det pisse mig af, at man virkelig skal betale for ALT her. 
Det var alt af sure miner fra mig i dag. Håber på at kunne vende tilbage med lidt mere positivitet en af de kommende dage. 


Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram