LARGO DI GARDASå er vi ankommet til Gardasøen. For at sige det pænt, så er vores hotel ikke helt det, som vi havde håbet på. Vi er endt i en by, som helt sikkert er ment for tyskere, for de er overalt. Selv kassedamen i supermarkedet taler tysk, før vi hun fandt ud af, at vi godt kunne tale italiensk. Så ikke ligefrem end success. Til gengæld kørte vi på vejen herop forbi en outlet, som minder meget om dem, man finder i USA. Her fik vi en rigtig lækker frokost på en wok restaurant, og selvfølgelig gjort et par indkøb. 
Da vi ankom til Gardasøen, skyndte vi os hurtigt ud for at finde et sted at spise, så vi bruger så lidt tid som muligt på hotellet. Godt vi kun skal have to overnatninger her!

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram