FØRSTE DAG PÅ 北京师范大学

Så har vi haft vores første "rigtige" dag i Beijing. Startede dagen med en varm sojamælk fra noget så eksotisk som McDonalds, som ligger i den bygning, vi bor og har undervisning i. 
Herefter mødtes vi officielt med hele gruppen, hvor vi fik en rundvisning på campus, efterfulgt af en mundtlig placementtest. 
Eftermiddagen blev brugt på frokost til ikke mere end en 10er og afslapning, før vi skulle mødes med gruppen til vores velkomstmiddag, som stod på blandt andet lotusblomst. 
På vej hjem fra middagen gik vi forbi en gruppe kvinder, som dansede, og det skulle vi da deltage i. Uanset hvor man kigger hen, ser man altid grupper af mennesker, der udfører taiji, danser, eller dyrker motion på anden vis. Simpelthen så hyggeligt! 

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram