再见!Denne her uge har simpelthen været så stressende. Forberedelse til min endelige eksamen i min bachelor, fejring af bestået bachelor med familien, fejring af en sød studine, dimission på uni, og nu er det allerede i morgen, at jeg og to af mine søde veninder fra studiet rejser mod Kina! Jeg er simpelthen så spændt på hvad de næste par uger vil have i vente, og glæder mig rigtig meget til at møde de andre, vi skal læse med. Jeg vil prøve at se, om det er muligt at blogge når jeg kommer frem, men ellers vil I i hvert fald få en opsamling, når jeg kommer hjem igen!

再见!

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram