I'M GOING TO CHINA!Okay, som I nok allerede har regnet ud, så skal jeg til Kina! 
Jeg skal afsted to uger i starten af juli sammen med universitetet, hvor vi vil blive tildelt et legat, som dækker tuition, kost og logi, samt udflugter til blandt Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By, Sommerpaladset, med mere. Vi skal bo i Beijing, hvor vi i løbet af dagen vil have timer i blandt andet kinesisk sprog, skrift og kultur, mens resten af dagen vil stå på udflugter. 
Jeg har altid drømt om at komme til Kina, så jeg glæder mig helt vildt!

Har I selv været i Kina, og i så fald, har I nogle tips til ting man skal se, opleve, huske at medmindre, osv. Tager imod alle tips med kyshånd!

Camilla

Hej, jeg er Camilla - udlandsdansker, makeupsamler og rejsefanatiker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Instagram