EN NY BEGYNDELSE


Hej alle og velkommen til Cammi! Har længe læst flere forskellige blogs, og har efter mange overvejelser nu valgt at starte min egen op. Bloggen vil ikke have noget gennemgående tema, men vil fungere mere som en form for dagbog, hvor jeg især vil fortælle om de mange rejser, jeg skal på i fremtiden, men også om min hverdag med uni, træning, kost, makeup, tøj og alt derimellem.
Håber, I vil tage pænt imod det!

Camilla

Camilla is a 24-year-old Danish girl, currently based in Amsterdam. She travelled for the first time when she was 10 months old and went to the US, and since then she's been obsessed with travelling. Apart from travelling, she is also in love with the world of beauty, which she shares her passion for right here

2 kommentarer:

  1. Tak for din kommentar på min blog, din ser da også super fin ud og respekt for dit store vægttab! Jeg glæder mig til at følge ned herinde!

    SvarSlet
  2. Mange tak, Anne. Det betyder meget (:

    SvarSlet

Instagram